Nangijala

Nangijala

Nyårsafton

Det ska VI Fira!Posted by Caroline 02 Jan, 2009 21:14:12

Blog ImageNyårs afton i år var rätt avslagen då jag inte alls mådde bra, Anders var på väg och bli sjuk och Skatten var sjuk...

Men trots att Skatten var sjuk så skulle hon ej sova på hela kvällen. Hon var vaken tills vi gick och la oss vid 01.00. De var "still going strong" hela kvällen.

Hon lekte och grejjade hela kvällen. Bla annat så tog hon sig runt med sin R.R (gåstolen) både frammåt och bakåt för första ggn. Hon kom ju på att det var riktigt kul när man kunde förflytta sig runt. Så hon brummade runt i hela vardagsrummet och ut i köket där hon körde fast, men hon löste det och backade tillbaka. Utan att bli arg *s*.

Blog Image

Kvällen var inte speciellt avancerad då vi inte var på topp. Så blev lite enkel mat Fläskfilé Africana med Herrljunga cider *s*. Efterrätt hade jag gjort en Annanaspaj med grädde blev det för vi glömde köpa glass. Men avancerat än så blev de ej. Vet fortfarande inte va de smakade men tror det var gott *s*.

Tråkiga med att ha förkylning är just att man ej känner ngn smak och sen den obligatoriska hostan... suck

När kl.01.00 var vi alla mer än slut och la oss bums. Somnade nog innan vi fått ner huvudet på kudden. Fast för min del varade det ej länge då hostan satt igång.

Blog Image

  • Comments(0)//bloggen.lanjelin.se/#post301