Nangijala

Nangijala

Inez gick med pappa

InezPosted by Caroline 02 Jan, 2009 21:27:28

Idag har Inez gått med pappa för första ggn. Han höll i armarna och hon flyttade benen och gick... Tar nog inte lång tid innan hon börjar och gå. Kommer hon bara på knepet så går det nog blixt snabbt.

Men hon har fortfarande problem att resa sig upp till stående när hon är på golvet för att fötterna halkar undan. Här hemma är det alltid så kallt vintertid så kan inte låta henna vara utan stumpor eller strumpbyxor heller.

När hon är i soffan så reser hon sig upp utan problem.

Dagen har vart lugn annars. Anders jobbade sent idag så var en seg dag. Skatten har mestadels sovit som vanligt. Men tror att hon sover mer nu för att hon inte är 100% frisk.

Hon vaknade inte för ens kl.9.30 i förmiddags. Sen var hon inte uppe länge, lagom till hon fått lelle, hostmedicin och näsdroppar. Efter det va hon så trött igen så var bara och bädda ner henne och hon sov 5,5 timme tills jag väckte henne för jag tyckte hon skulle ha lite mat i sig. Hade jag inte väckt henne hade hon garanterat sovit vidare minst par timmar till... Fattar inte att hon kan sova så mycket. Men iofs så kan det bero på att hon inte är frisk just nu. Annars brukar hon sova ca 4 tim på sin förmiddagslur och sen vakna i bästa fall *S*.

Om hon gått upp i vikt vid nästa BVC besök den 7de januari så blir ja minst sagt shockad. Hon har vart sjuk i ca 1 v nu och inte ätit mycket då hon mest sovit och sovit över sin mattider totalt. Mest levt på lelle då hon inte fått i sig vanlig mat för den har bara retat i halsen så hon bara hostat upp den. Så det har inte vart my mat på sistonde.

Anders försöker få henne sova nu men hostan e inge rolig. Bara rosslar i halsen och när man lägger ner henne hostar hon slem som bara åker upp o ner i halsen trots hostmedicinen.

  • Comments(1)//bloggen.lanjelin.se/#post302