Nangijala

Nangijala

Rackarns vargavinter *s*

Dagliga tingPosted by Caroline 05 Jan, 2009 22:22:38

Södag 5 januari.

Idag var det -19 grader kl.8 i morse! Inte underligt det var kallt på nedrevåningen, blev till att sätta igång olje elementet och tända lite värmeljus. Då tar det inte lång tid innan det är riktigt varmt inne igen.

Vi som igår kväll satt och planerade att åka till skogen och busa med hundarna i snön idag. Men alldelens för kallt så det blev inget av. Blev mest lite kortare ute prommisar så de hann göra av sig och sen hem igen. Lillen hoppade på tre ben när vi var ute på morgon prommisen då det vart lite för kallt för honom. Han hade täcke på sig men blir ju väldigt kallt åt tassar och ben iaf.

Idag har jag kännt mig riktigt pigg, tom fått lite energi efter den rejäla omgången av förkylning jag åkte på. Så jag följe med mor o far ut till några vi känner som bor en bra bit ut i skogen.

Var nyfiken på deras nya valp, en liten King Charles Spaniel. Så himla söt och överlycklig liten gois.

Var ute i skogen och fota lite samtidigt när vi var där men hade ingen bra fotodag, va som man hade skygglappar för ögonen. Hittade inga motiv som man fastnade för så blev inte många bilder. Tänkte försöka ta mig en sväng ut i morgon om kylan håller i sig.

De säger på tvn att det ska bli någon stans mellan -20 och -30 grader under natten och morgon dagen vilket jag inte hoppas på. -20 är bristningsgränsen frö mig när det gäller att fota. Kameran blir så seg pga batteriet blir påverkat av kylan. Men om inte annat kan man köra runt på lite småvägar och fota ifrån bilen om man hittar ngt som passar i gluggen.

Uscha det är redan -21 grad nu på kvällen så hoppas det inte blir kallare nu!

Anders är sjuk nu och Skatten verkar lite bättre nu. Hon hostade inte ikväll när hon fick potatismos, fisk och grönsaker till kvällsmat när vi åt. Det gick ner som om hon inte ätit på 2 veckor *s*. Som vanligt när det gäller henne, hon är ett riktigt matvrak men det syns inte på henne då hon bara växer på längden.

Nehej är väl an dags och slafa om inte Inez snart vaknar... som hon är bra på. Nu är det dags och verkligen göra upp ett schema för hennes sovtider så vi förhoppningsvis kan styra om henne lite.

Blog Image

  • Comments(0)//bloggen.lanjelin.se/#post305