Nangijala

Nangijala

Ytterligare en kall dag

Dagliga tingPosted by Caroline 05 Jan, 2009 22:36:53

Blog Image

Idag har det varit riktigt kallt igen fast lite varmare än i går, -15 på förmiddagen idag.

Man kan i alla fall säga att det är lättstyrt på vägarna, riktigt snorhalt ute. Men otroligt nog verkar folk köra skapligt bortsätt från en och en annan dåre.

Var och tankade idag och sen tog en tripp ut och se om jag kunde hitta något att fota men blev inte mycket idag heller. Trodde jag skulle hittat en massa saker dit jag åkte idag men blev besviken, fanns inge kul alls. Trodde jag skulle fått lite fina vintervyer men icke.

Solen gick ned och allt fint, snyggt ljus försvann så blev pannkaka av allt... Gav upp hoppet och styrde kosan hemmåt med stopp på willys för handling.

Sen har dagen bestått av en enorm värk i kroppen... kylan... Så har inte blivit många knop gjorde efter hemkomsten.

Ringde på en annons om Billy bokhyllor och otroligt nog fanns de kvar! Nu gäller det bara att det är rätt färg!!!!!! Har letat och letat efter Mahogny, eftersom den färgen lyckades utgå ngn månad efter vi köpt våran. Färgen ersattes med rödbrun... som inte alls stämmer över ens med den vi har.

Men när jag ser bilden på annonsen så ser den mycket mörkare ut vilket jag VERLIGEN hoppas bara är en syn pga att bilden är tagen med blixt.

Så blir en sömnlös natt *skrattar*, var på väg och åka och kolla på den nu ikväll... Men får se i möra när vi åker dit, ska ta med en liten hyllplan från cd-stället som tillhör våran bokhylla så kan man jämnföra färgerna. Våran bokhylla är dock köpt på IKEA som Mahogny och det var hennes med så hoppas nu att det stämmer.

Phuu... håller alla tummarna!

Blog Image

  • Comments(1)//bloggen.lanjelin.se/#post306