Nangijala

Nangijala

Viktor 13 år!

Det ska VI Fira!Posted by Caroline 11 Jan, 2009 15:08:02

Viktor fyller 13 år (mitt brorsbarn) den 12 januari men vi firade honom i går lördag.

Jag och Skatten skjutsade pappa till jobbet för som vanligt lyckas han alltid jobba när det är kalas, sen åkte vi ut till mormor och morfar och var där tills vi skulle på kalaset.

Pappa jobbar varannan lördag men av någon anledning så faller alla saker in på den lördagen han jobbar. Höst och vårstädning i föreningen, kalas eller om folk vill komma och hälsa på, allt lyckas falla in just exakt på den lördagen han jobbar *s*... Ska man skratta eller gråta, det är frågan....

Men denna gång var det lite oturligt för kalaset skulle vart idag egentligen men Gurra, Viktors lillebror hade sin start inför vårsesången i fotboll idag så det körde ihop sig lite. Då blev det flyttat till lördag.

Iaf så när jag och Inez kom ut till mormor så åkte vi till Tuna P en sväng. Hittade jättefina kläder till Inex 2 "pysmasar" med fötter, Jacka, Snickar byxor (fodrade), Jumper och Mockasiner allt utom Mockasinerna var det rea på. Hade ingen aning om att det var Rea fortfarande men det va de tydligen.

Barnbutiken som ligger på Tuna är rätt bra tycker jag, de har en hel del kul saker.

Sen bar det iväg hem till morfar och Skatten, morfar fick vara barnvakt. Vi hittade dem sovandes i sängen när vi kom hem, båda lika nyvakna *s*. De hade tydligen tagit en skön tupplur, vilket var bra för Inez behövde sova lite då hon missade sin förmiddagslur pga vi skjutsade pappa till jobbet.

Vi 14 bar det av till Viktor. Massor av gott fikabröd och tårta serverades. Men av någon anledning så tog det tvärstopp för mig, känne mig mätt så ja nästan mådde illa av en bulle, en kaka och en liten bit av en mockaruta?! Så blev ingen tårta för min del. Men en annan som smaskade i sig tårta var Inez! Hon åt ju nästan upp halva brorsans bit plus en egen bit.

Brorsan är jättefarlig tycker Inez, hon gråter och blir helt förstörd när hon ser honom. Sen efter en stund går det bra OM han inte tar i henne... Vilka ideér barn kan få. Det var inga problem när hon va mindre och hon har egentligen aldrig reagerat på någon annan tidigare eller senare heller. Hon gillar alltid nya människor över allt, de är jättespännande och blir aldrig rädd för dem. Bara min bror som tydligen är farlig.

  • Comments(0)//bloggen.lanjelin.se/#post309