Nangijala

Nangijala

11 måns BVC Besök

InezPosted by Caroline 20 Jan, 2009 21:23:52

I tisdags den 13de januari var vi på BVC och hon vägde 9620 och var 78 lång. Se nedan...

Efter det när jag kom hem så var jag tvungen och ringa Eniro som strular med en massa, så blev telefonkö 30 min där. Efter det vart avklarat så åkte jag och handlade och inte nog med det så ringer grannen i sista minut och frågar om jag vill komma in på Alovera party!

Hon har sökt oss länge men har lyckas missa oss. Vi som oftast brukar va hemma men hon har väl missat oss när man vart iväg på kortare ärenden.

Men det passade så jag gick över till dem till 18 och kom inte hem för ens 21.30 så blev lång kväll , men trevlig.

I onsdags 14de januari så satt jag nästan hel förmiddagen i telen för att försöka få tag i Försäkringskassan men som det gick som vanligt inge bra. Hade suttit telefonkö i 40 min så blev det bara upptaget.. Så de var bara och lägga på och försöka igen. Blev lite mat i mellan och ut med hundarna sen på’t igen. 35 minuter IGEN i kö och när ja kommer fram var i vedebörande där och INGEN annan kunde ta i ärendet!!!

Så typiskt Försäkringskassan, konstigt att människor blir förbannade! Ja det blev helt enkelt inte utrett ändå det ärende man hade så på måndag är det bara på skiten igen och hoppas man får tag på någon. Ibland undrar man om det över huvud taget finns någon anställd där eller om de bara har en telefonväxel som ständigt packar ihop pga överbelastning för att alla ringer och ringer men ingen får ngn hjälp??!!

  • Comments(0)//bloggen.lanjelin.se/#post315