Nangijala

Nangijala

Resa dag 1

InezPosted by Caroline 20 Jan, 2009 21:40:43

Fredag 16 Januari

Vi gick upp 7 i morse vi hade lite kvar och packa inför resan för att ingen av oss kände sig pigg igår kväll.

Inez vaknade och gick upp med mig vid 8, sen blev det lite kamp mot hennes sovklocka. Vi ville gärna ge oss iväg när hon skulle sova så kunde hon göra det i bilen på vägen hit. Ingen hit om hon skulle somna hemma o sen väcka upp henne för att åka...

Vi körde först ut hundarna till mormor och morfar, sen hem och packa i barnvagn och diverse packning innan vi kom iväg.

11.30 efter lite olika ärenden gav vi oss av. Vägarna var fina och trafiken hur lugn somn hellst, inte många bilar på vägarn alls. Blev lite mer trafik när vi kom in i stan här.

Inez sov 1,5 timme och blev sen klarvaken så hon dividerade, diskuterade och höll låda resten av tiden tills vi kom fram. Hon började bli trött när vi var framme men blev lite pigg efter vi kommit fram.

Vi åkte direkt till Farfar och Ninni som bjöd på mat, jättegoda hemmagjorda köttbullar, brunsås, potatis och lingon, mumma! Inez åt så det kom ur öronen... Vilket vi också gjorde smiley. Vi var jättehungriga efter 3,5 timmes färd och bara ätit frukost vid 8 taget, både jag och Anders blev hungriga när vi var 45 min här i från men vi orkade inte stanna utan ville komma fram.

Inez fick en jättegosig mjuk vit nalle i present, den var väldigt intressant att pillra med när hon satt i bilen igen för vidare färd mot Famor och Edgar. Hov blev rätt trött när vi var hos farfar och Ninni efter hon fick maten i magen så strax innan vi skulle åka var det rejält slitet.

Hon somnade direkt i bilen när vi satt henne i stolen. Passade kanon då vi åkte förbi en affär på vägen hit till farmor och Edgar för att köpa en tidning och våtservetter som var slut. Så vi var inte här för ens 18.45. Då fick hon sova kvar i bilen en kvart så hon fick en timmes sömn så hon orkade med lite kväll här.

Elin och Jonatan var så himla nyfikna så de ville så himla gärna träffa Inez vilket inte va några problem eftersom hon sov som en stock i en timme. Sen var hon klarvaken igen och blev inte trött för ens kl 23....

Mer födelsedagspresenter/julklappar fick hon av Elin och Jonatan, super mjuk och go mössa och vantar i fleece tror jag det är.

Fick kläder och leksaker av Farmor och Edgar.

Är lite segt efter färden idag, bara jag vaken ännu de andra 2 sover som stockar. Inez hade lite prolem med att sova idag, lite grin var det men sen pysslade hon med sin vita nalle hon fick av Farfar o Ninni och sin spelande ”nalle” hon fick i juklapp av familjen Room. Så hon somnade till sist efter ca 45 min och sover som en stock.

Nu ska jag göra detsamma....

ssssssssssssssoooooooooooovvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaa.

NATTI och på återseende

  • Comments(0)//bloggen.lanjelin.se/#post317