Nangijala

Nangijala

Peka, prata, inte sova...

InezPosted by Caroline 27 Jan, 2009 10:41:15

Inez har fått dille på att peka på allt samtidigt som hon försöker säga något. Hon vet precis vad lampan, kalaskulan, inez, mamma och pappa är. Hon pekar på något också försöker hon säga något så kanske inte långt kvar nu innan hon börjar prata.

Vet inte om det är ord hon säger för hon har hållt på och ljudar mmmumma och mmmaaamma något sånt. Om det är tillfälligheter bara eller om det är just de orden hon försöker med vet jag inte. Hon har hållt på med detta ett par månader men man själv fattar ju inte alltid direkt va det är hon försöker göra eller man lägger inte märke till det direkt.

Igår och idag har Inez absolt inte velat vara på golvet helt plötsligt och hon som hela sitt liv vart sån som hellst vart på golvet för att hon är och har vart så sprattel-unge *s*. Alltid sprattlat och när hon började krypa så vill hon hela tiden röra på sig och inte sitta stilla.

Men vad som hänt nu vet jag ej. Nu ska hon bara vara i soffan har hon fått för sig. Så fort man tar upp henne så försöker hon kasta sig i soffan. Inte sitta i knät.

Sen har hon också ändrat sina tider igen. Hon har fått för sig att hon vill ha man 3.30 på morgonen. Vilket inte gör kanske så mycket för mig men för pappa som ska gå upp 4.30 och blir klarvaken en timma tidare är det mindre kul.

Kl.6.30 vill man upp ur sängen nu också går bra med det också men hon är svårare på dagen nu med sömn. Iom att hennes dag blir längre så behövs nästan 3 sovtifällen då hon är så himla trött men inte gärna vill sova 3ggr. 2 går bra men på em/kvällen vid 16 taget är det svårare.

På kvällen har hon också bestämda åsikter om sömnen, hur trött man än är så SKA man EJ sova *s*. Arg som ett bi blir man men nu tror jag damen börjar ge upp på kvällarna då vi inte gett me oss med hennes metoder. Nu är det betydligt anna ton när hon låter och sen inte lika mycket, hon kör med att låta lite en stund sen lägga av och sen pröva igen... Får väl se om hon slutar med de helt eller hur hon gör.

  • Comments(0)//bloggen.lanjelin.se/#post326