Nangijala

Nangijala

Prata, Peka och SOVA!

InezPosted by Caroline 31 Jan, 2009 21:36:16

Sen i torsdags dvs 2 dagar sen och nu ikväll så har Inez lagt sig utan att säga någonting. Bara "mysbrummat" som vi kallar det, hon låter alltid så när hon är trött och hon får sin snuttefilt. Ännu mer "brummande" blir det när man bäddar ner henne i vagnen och hon får sova ut, absolut det bästa hon vet!

Skönt att det blivit lugnt igen som det alltid varit förut. Någon grejj hon fick för sig, förmodligen skulle hon göra ett test och se om hon slapp sova eller om vi tog upp henne om hon lät.

Men har igår på dagen och nu ikväll haft drömmar. Hon gråter utan att vara vaken, lite då och då. Så kanske på väg ner i en drömperiod igen.

Just nu pekar hon på allt som finns hela tiden, har blivit mycket mer pekande sen jag skrev om det sist. Hon pekar på något så säger man vad det heter, sen efter man sagt orde försöker hon säga det själv. Går ju inte så bra hittills men hon försöker för fullt.

Jag är nästan helt säker på att hon säger namnam och mamma. Har varit svårt att avgör hittills då hon hållt på att ljudat på de "orden" eller har ju låtit som det vart orden hon velat sagt. Men nu kan hon sitta och säga mammamma typ och namnamnam. Hon säger iofs orden flera ggr på rad. Men det har vart par tre ggr idag hon sagt "mamaaa".

Är väl snart dags att göra som Inez gör, sova. Är ju kalas i morgon så blir upp skapligt och göra kalasfint här så det syns att det finns ett födelsedagsbarn här!

Så återstår väl att säga...

  • Comments(0)//bloggen.lanjelin.se/#post329