Nangijala

Nangijala

Födelsedagskalas

Det ska VI Fira!Posted by Caroline 01 Feb, 2009 22:21:52

Idag har vi haft födelsedagskalas för Inez! Gissa om hennes ögon var stooora i morse efter hon vaknat och fick se se ballongerna och serpentinerna jag hängt upp lite över allt. Ojjoj va spännande det var att försöka ta ballongerna, men det gick ej så bra då de bara åkte runt. Hon skrattade så hon kiknade.

Serpentinerna var också jättespännande, hon fick några egna att leka med i soffan och hon pillrade länge med dem innan de åkte in i munnen och var ett minne blott *s*.

När nästan alla hade kommit, utan Linda och Amandus som var på dop innan de kom hit. Så blev det fika med bullar, bärkaka och kakor. Inez blev lycklig när hon fick smaska i sig lite kaffebröd själv och ännu bättre var det när man fick kleta i sig banantårta själv!

När Linda och Amandus kom så var det dags för tårta... Som syns nedan *s*

Hon fick jättemånga fina presenter. En cd-spelare med usb minne, vilket vi önskat oss för den gamla härken till band/cdspelare som vi har idag håller knapt ihop längre. Den lever sitt egna liv hela tiden så behövde verkligen en ny.

Inez älskar musik och vill absolut ha musik när hon sover så nu blir de lugna sköna insomnar om kvällarna med skön musik *ler*. Undrar om hon är släkt med mamma *s*...

En massa fina kläder och en toppluva utan knytsnören, som hon envist vill knyta upp och slita av sig.

En rolig dag för oss och för Inez som nu har blivit 1 år!!

  • Comments(1)//bloggen.lanjelin.se/#post330