Nangijala

Nangijala

Sovmorgon

Dagliga tingPosted by Caroline 03 Mar, 2009 00:00:08

Torsdag 19 februari

Idag blev det lite sovmorgon här. Både jag som inte hade Inez som vaknar tidigt och Janne som hade ledigt tyckte det inte kändes så lockande och gå upp kl.6 när Jannes sambo gav sig iväg.

Hon tyckte där emot att vi hade det lite för bra som kunde ligga kvar och lata oss halva förmiddagen om vi ville.

Så blev nog frukost frammåt 10 på förmiddagen *s*.

När vi väl kommit upp och lyckats vakna till så blev de lite problemlösning med datorn. Det vi tänkte göra igår, men som inte riktigt blev av. Fixade och donade med det resten av förmiddagen.

Efter det så blev det ett besök nere på byn och lite Kina mat för att samla lite krafter tills vi kom hem. Då lyfte vi i Lottas soffa i min bil och den var som tillverkad för bilen storleksmässigt.

Eftersom Janne ändå skulle åka med mig till Lotta när jag åkte hem på kvällen så passade det ju bra att pytsa med soffan på samma gång. Då han inte får in den i sin bil och släpkärran var inge bra lösning eftersom han bara har sommardäck på den. Inte så smidigt nu vinter tid *s*.

Onsdagen och torsdagen har vart rätt lugna, vi har väl inte slitit ut oss direkt *asg*, mest snackat skit och grejjat med datorerna som det brukar bli... Av någon anledning så finns det alltid gott om problem att lösa när det gäller data...

  • Comments(0)//bloggen.lanjelin.se/#post350