Nangijala

Nangijala

Data stul

Dagliga tingPosted by Caroline 03 Mar, 2009 00:12:09

Tisdag 24 februari

Både igår och idag har det vart lugnt, inte gjort så mycket. Eller idag har det vart städdag så A har dammsugit och tvättat golv och jag har plockat lite.

Sen blev det att blåsa lappen då den inte gick speciellt bra längre efter att fått mycket fel i den av någon anledning som ja inte har en aning om. Det största problemet heter nog VISTA! Skit operativsystem, så dåligt och trögt system. Bara strul, de mesta bara buggar ur hela tiden, strul med drivrutiner till saker och ting trots att de är speciellt till Vista. Explorer går knappt runt... ja listan kan göras hur lång som hellst med problem till detta skräpsystem.

Nu får man hoppas det går runt felfritt en vecka iaf...

Ominstallationen av datorn tog 6 sega, långdragna timmar... Så det fick stå och tugga under tiden vi fixade hemma.

Sen busade vi alla på golvet en bra stund. Inez älskar att busa med bollar och hon är en mästare på att sparka boll, putta boll och studsa boll. Hon lär sig att på direkten när man visar henne.

Efter hon lagt sig på kvällen blev de lite mer data att försöka få ordning på alla inställningar igen. Sen blev det rätt tidig säng gång igen, trött som tusan jämt. Men man kan väl inte bli annat när man inte kan sova en endaste natt.

Lagom när klockan är 5.30 på morgon börjar jag kunna slumra in men då är de snart dags att gå upp så blir aldrig något sova. Har försökt söka hjälp men det får man ingen. Har fått insomningstabletter som är komplett värdelösa. 2 ggr hälpte de mig att somna men vaknade efter 20 min igen båda kvällarna. Nu känner jag inte ens av att jag tar dem...

Den andra och sista grejjen man får prova är sömntabletter OCH VEM vill ta sånna?! Men blir väl tvungen och prova dem. Man blir väl som en zoooooombie av dem dygnet runt antar jag. Man får hoppas att man är så pigg så man orkar hålla sig vaken på dagen.

Hjälper inte det så får man inge mer hjälp. Trots att de utlovar hjälp om man inte sovit en natt på 2 veckor vilket jag passerat för lääääääääänge sen!! Älskar den svenska sjukvården...

  • Comments(0)//bloggen.lanjelin.se/#post352