Nangijala

Nangijala

Äntligen fått igång lappen igen

Dagliga tingPosted by Caroline 03 Mar, 2009 01:51:47

Till sist efter mycket problem och många formateringar så har jag fått igång datorn igen. Där av alla inlägg som blivit uppdaterade på raken ikväll...

Nu hoppas jag det ska fungera ett tag igen, är trött på strul...

Dagen idag har vart rätt lugn. Inez och jag blev hämtade av mormor för ett besök på staden...

Fick recept på glasögon när jag var på MSE sist så var ner till optikern och beställde dem idag. 2300 kr fattigare blir man om 14 dagar... Kul nästan jämt!

Men iofs hade jag tur för jag fick 1200 kr i rabatt pga de är specielglas i dem och sen hade optikern precis bytit lokal och hade flyttrea, så fick ytterligare rabbat. Så det blev till sist ca 400kr för glasen och resten för bågen.

Då beställde jag sånna glasögon som mörknar när det är ljust ute vilket jag mer eller mindre fick på köpet pga alla rabatter. Ja ibland är det skönt med lite tur som ombyte *s*.

Hittade en väska också som verkar bra, inte någon som åker av axeln hela tiden. Har letat och tittat länge efter någon lämplig men ej hittat ngn tidigare. Men tror den kommer bli kanon. Bild kommer...

Blir en snabb blogg nu inatt, klockan har runnit iväg ser jag... Kanske ska hoppas i säng så man hinner lägga sig innan Inez vaknar iaf.

Ojjoj kl e nästa 2 på natta så ska raska mig i säng...

  • Comments(1)//bloggen.lanjelin.se/#post356