Nangijala

Nangijala

Flyttröra hemma

Dagliga tingPosted by Caroline 08 Jan, 2009 21:19:11

I tisdags hämtade vi och min far bokhyllor i Kjula. Jag kunde i vanlig ordning inte göra mycket så man fick titta på när andra bar och slet. Inte lätt att få ut allt i kärran. Blev två lasst, fick inte in allt pga n stor hörnsektion som tog alldelens för mycket plats.

Jag stannade kvar i Kjula och fikade medas Anders och min far åkte hem med första lasset. Alltihopa är rätt komiskt då hon som sålde bokhyllorna är en vän från skoltiden. Vi umgicks mycket då vi hade samma intressen dvs foto, data och musik. Så kände igen Anita som hon heter när vi pratade i telen men ville ej säga ngt då.

Visade sig att hon hade kännt igen mig också och gjorde direkt när vi sågs. Så hon tyckte vi sjuklingar skulle ta oss en varm kopp te medans karlarna körde hem första lasset.

Mormor var hemma här hos Skatten som hade passat på att mysa med mormor hela tiden. Hon vart överlycklig när mormor o morfar kom innan vi skulle åka.

Nu är det lika rörigt som det blir när man flyttar... Idag flyttade vi upp två bohyllesektioner till sovrumet. Innan det gick så var det minst sagt myyycket böcker som skulle packas ur. Så dagen idag har gått åt till att packa ur bokhyllorna och få dem uppburna på övervåningen för att sen packas i igen...

Sen har vi ställt i ordning nya bokhyllan och det blev jättefint! Äntligen med vitrinskåp som vi kan få i kaffeservis, matservis och annat i. Som det är just nu så har man bara tryckt undan allt sånt för man inte haft någon stans att ställa det. Ska bli trevligt att kunna få upp det i vitrinskåpen och sen kanske tom få fram kartongen med prydnads saker som säkert inte vart framme på 5 år minst. Börjar bli riktigt hemtrevligt *s*.

Nu är det en del pyssel kvar innan man kan plocka i de nya bokhyllorna och vitrinskåpen. Måste dra fram kontakter upp på skåpen då det är belysning i 3 delar så man får lite strömming till det. Sen måste alla delarna fästas i väggen så de inte tippar frammåt och sättas ihop i sidled så de står stadigt.

Blir en tripp till IKEA i morgon för att se om de har sånna byglar att sätta i sidorna på bykhylledelarna så man kan fästa ihop dem.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.