Nangijala

Nangijala

Resa dag 2

InezPosted by Caroline 20 Jan, 2009 21:44:00

Lördag 17de januari

Vi gick upp vid 8 då inez vaknade. Efter frukosten så röjde Inez omkring och lekte med sina nya leksaker och grejjade. Undertiden så passade vi på att ge farmors datorn en om gång, den är aldrig omistallerad sen de köpte den för 3 år sen. Den tog 14 minuter på sig bara för att starta upp så man kan MINST sagt säga att det var nödvändigt med en rejäl uppfräschning!

När Inez vaknade så åkte vi direkt in till Elin och Jonatan och hälsa på dem, hon var lagom hungrig när vi kom dit så hon fick sig en burk med mat medans vi fikade.

Efter en stund kom farmor och Zebb dit. För de hade åkt med Edgar in en stund innan för han skulle in och kolla på handboll. Då passade farmor på att handla och lägga matvarorna i deras bil sen gick hon över till oss och åkte med osss hem.

Det är fruktansvärt gråkallt idag! Vi åkte till centrum på vägen in, för jag lyckades glömma allergimedicinen hemma. Så det var minst sagt kris, hade en jävulsk klåda hela natten och förmiddagen.

Visste ju ej hur jag skulle lösa problemet iom att jag hämtat ut ny medicin 2 dgr innan vi åkte hit ner. Men tänkte att ända lösningen är väl att testa någon receptfri så kallad allergi medicin. Som aldrig brukar hjälpa för mig utan känns mer som sockerpiller med sömnmedel i.

Men jag hade en rackarns tur, jag frågade en tjej på apoteket vilken allergimedicin som var best mot klåda sa hon att ingen av de receptfria var egentligen speciellt bra mot just klåda.Hon rekommenderade att jag skulle med en av de 2 ”specialexpiditerna” de hade som kunde detta med problemlösning.

Slutade med att de tänkte de kunde skriva ut en liten förpackning av den medicinen jag behövde så jag skulle klara mig tills jag kom hem. Fast sen ändrade de sig och jag fick ut en hel ny förpackning iom att jag hade recept på det, frikort och det inte var några specialföreskrifter på det. Så tack o lov fick jag ände på klådan och en skön semester smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.