Nangijala

Nangijala

Resa dag 3

InezPosted by Caroline 20 Jan, 2009 21:49:13

Söndag 18 januari

Idag har farmor och Edgar bjudit in till söndagsmiddag så vi alla kunde ses.

Men på dagen så åkte vi in till stan för att tanka bilen. Jag skulle vilja åka runt lite på kostigarna här och fota så då behövdes det tanka. Sen är det skönt att ha det gjort tills tisdagen då vi åker hem. Inez var kvar här hemma och sov som en stock somnade innan vi åkte och sov när vi kom hem.

Något fota har det inte blitt av pga av det gråa och tråkiga vädret, regnet hänger i luften. Var bara bort på vägen här i krokarna och tog ngn bild men mer har det inte blivit ute omkring. Mest bilder innomhus.

När vi kom tillbaka så blev det inte så mycket mer än slöa tills Anders bror och hans familj och Elin & Jonatan dök upp. Då blev det revbensspjäll, potatis, brunsås och sallad. Fruktsallad till efterrät och Inez smaskade i sig av mat och efterrät så hennes mage stod i fyra hörn.

Sen resten av kvällen var Inez i gasen hela tiden. Hon röjde med Magnus (Anders bror) och efter det fortsatte hon med Magnus fru Annika och deras son Gustav och busade i sängen. Gurra älskar små barn så han myste och grejjade med Inez massor. Han är så lik ”våran” Gurra (min brorson) som också gillar att mysa, leka och grejja med Inez.

När kl var 20.30 och alla åkt hem gick vi ner och la Inez för natten och hon somnade helt ovaggad...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.