Nangijala

Nangijala

Resa dag 4

InezPosted by Caroline 20 Jan, 2009 21:52:02

Måndag 19de januari

Idag har vi haft heldag med Farfar och Ninni! En kanon dag med underbart god mat, promenad på stan för födelsedagspresent handling till Inez och efter det en långprommenad.

Vi åkte in till 11 och strax efter gick Farfar, Chiva (Ninnis dotters hund) och vi ned på stan, Ninni vågade sig inte med för att det har kommit litet snötäcke i natt som frusit på vilket gör det rätt halt. Hon stannade hemma och kokade dillkött till middag.

Kollade på det nya köpcentrat ”Storken” som de byggt i centrum, efter det skickade Farfar in oss på en butik som heter Smultronet för att vi skulle leta reda på födelsedagspresent till Inez. Under tiden gick han, Chiva och Inez på promenad.

Vi hittade ett fint ”ställ” med Jacka och byxor som Inez kan ha ute om man går till en lekpark eller något. Lite gummeaktigt på utsidan och fleecefodrat, köpte strl 92 iom att hon ändå inte direkt går just nu och sommaren när hon förmodligen kommer göra det så har hon ingen nytta av det just då MEN planerar att hon kanske kan ha det till hösten också iom att storleken är 1,5 år-2år.

När vi vart på stan gick vi en bra promenad till Ica Maxi och efter hem till Ninni, dukat bord och färdig middag. Ojjoj vilket gott dillkött, godaste jag ätit. Har letat länge efter recept på det men inte hittat ngt som jag gillat men detta hon gjorde var en klass för sig!

Ska försöka tigga till mig receptet sen tänkte jag smiley men vet ej om det delas ut eftersom det är ett gammalt recept som kommer från hennes mormor och gått i generationer... Men ska göra ett försök.

Efter maten så blev det äppelpaj med vaniljsås men hon fick vänta med det en stund för vi var så mätta. Inez åt som tokig, så blev inte hon mätt så blir hon det aldrig!

Vi har haft en riktig heldag idag, farfar och Inez har myst, grejjat och haft sig. Ninni och Inez har lekt med burkar, lock och grejjor. Kom hem vid 19 och Inez somnade trött efter dagen vid 21.

Vi har packat ihop våra saker inför morgondagen. Farmors dagbarn kommer vid 9.30 så rullar nog hemmåt där omkring. Skönt att åka så man är hemma skapligt. Blir ingen påhälsning i Laxå iaf iom att Janne ska hålla kurs på kvällen och inte är hemma för ens 18 taget, tråkigt nog. Så vi brakar rakt hem.

Blir nog inte mycket mer av denna dag, jag är trött så går nog ner och gör Inez sällskap snart. Ska bli skönt att lägga sig ner efter dagen.

Natti natti på er alla

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.