Nangijala

Nangijala

Resa dag 5

InezPosted by Caroline 20 Jan, 2009 22:04:43

Idag bar det iväg hemmåt vid 9.15 i morse. Allt har gått bra, var väldigt lite trafik bra väglag trots de pratade om annat på tvn både igår och imorse på nyheterna. Ända var ju att vägarna var våta och det var mycke spray bakom långtradare sen så kom det fint fint regn hela tiden så man fick ha torkar på hela tiden.

Stannade till i Skara för att köpa oss något att äta på skosulefabriken mc d men de visade sig att det vara bara skalet av byggnaden med en massa byggarbetare i så vi konstaterade att det vart till att åka vidare. Inte en enda skylt om att det var stängt...

Åkte liten sväng in mot Skara för en byggarbetare sa att de låg en Statiol längre in så vi köpte oss en korv var. Under tiden gjorde Inez på sig, vilket var väl lämpligteftersom vi stod still så bytte på henne och drog vidare.

Hon var rätt pigg efter att sovit en timme så hon lekte med allt från nycklar till sina egna nallar. Inget gnäll, bara glad och diskuterade tills hon somnade igen.

När vi kom till Laxå svängde vi för bi Janne och Kicki och hämtade lite saker de lagt ut till oss och när vi lagom hade åkt och kom mellan Laxå och Mariestad. Ca 2 mil från Laxå så hade det hänt en olycka så vägen var omdragen. Vi såg en långtradare med släp som stod på näsan i diket och släpet rakt över 2 filer, liten bit bort stod en utbrunnen bil som var tvärplatt i fronten.

Ikväll sa de på nyheterna att det var en dödsolycka. Vet ej hur det hänt men förmodligen skulle personbilen köra om lastbilen och fick vattenplaning och sladd om den kommit i hög fart.

När vi kom hem vid 13.30 så lastade vi ur bilen, gav Inez mat direkt för hon var hungrig. Blev en snabbskrivning av handlingslista och sen åkte jag iväg och handlade, hämtade hundar och äntligen hem igen.

Ville hem och kolla på Obamasändningen till 17.00. Vi lagade mat eller värme på lite köttfärsås från frysen och pasta när jag kommit hem och sen bang ner i soffan en stund och kollade CNN och Obama.

Efter det uppackning, diskning och nattning av Inez... så det har gått i ett... Men nu är det lugnt ett tag, hon verkar har somnat ordentligt.

Va lite strul ikväll, men får man räkna med efter vart borta och hennes tider blivit rubbade och allt sånt. Fick sätta mig inne hos henne en liten stund så hon lugnade ner sig och somnade.

Nu blir det inte mycket mer denna kväll, förmodligen sängen snart för man är lite schleeten...

hej så länge

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.