Nangijala

Nangijala

4 nya tänder! Klappar händer mm

InezPosted by Caroline 23 Jan, 2009 20:56:34

Idag har vi vart ute hos mormor, morfar och gammelmorfar. Var upp till gammelmorfar och städade ut julen åt honom. Så nu har han fått tillbaka "vardagen" igen.

Inez for omkring som en vet inte vad, över allt hemma hos gammelmorfar. Så strax innan jag var klar var hon radiostyrd för hon var så trött.

Blev hem till mormor och morfar och nanna. Sov en timme sen var det full fräs igen. Trodde hon skulle vara trött ikväll, de är hon iofs men sova... neee inte en suck att hon ska göra det. Arg som ett bi, när man går till sängen då hon vet att det är natt! Idag var hon "bara" arg i en timme...

Glömt att skriva att hon fått 4 tansingar till, kom de första dagarna i januari. Så nu har hon 12 tänder.

Hon är också en rackare på att klappa händerna om man frågar. Lika om man frågar vart lampan är och vart kulan (magen) är. När man frågar vart hon har kulan, pekar hon först och sen klappar hon sig på magen *s*. Började hon med för 2 veckor sen.

Satt och lekte med en boll i onsdags och hon lärde sig på 2dra försöket hur man puttade tillbaka bollen till oss. Hon blir helt tokig när man studsar bollen, hon skrattar så hon tjiknar och sitter och hoppar på golvet, vevar med armarna och ska ha tag på bollen. Så bollen är superkul!

Nallen som hon fick i julklapp som sjunger och pratar älskar hon. Hon lärde sig inom ngn dag vart man skulle trycka för den skulle låta och direkt den pratar eller sjunger så skrattar hon.

Står gör hon nästan helt själv, har hållt armarna med lite avstånd från henne för om hon skulle ramla men det har hon aldrig gjort hittills, men kommer väl. Går gör hon när man håller henne i armarna, det har hon gjort nu sen början av januari. Reser sig upp har hon gjort länge nu men vill ej resa sig mot möbler bara om hon tar i någon eller i sin säng eller i soffan, inte mot ngt bord eller sånt.

Bubblar och pratar gör hon i massor också, det började hon med vid 10mån. Riktigt långa hardanger rabblar hon ur sig. Pratar hellst med hundarna, en vägg eller händerna.

Äntligen har hon somnat... Men pappa kommer hem från jobbet snart så hoppas hon inte vaknar av hundarna då... Phuu...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.