Nangijala

Nangijala

Ischias?

Dagliga tingPosted by Caroline 27 Jan, 2009 10:23:59

Har inte blivit mycket bloggande sista tiden. Vet ej om jag åkt på Ischias eller om det är ngt annat. Men det blixtrar och skär milt sagt hela tiden i högra höft,skinka, lår och ben området, där omkring. Började i onsdags lite granna och sen small det till i tordsags ordentligt.

Har jämt smärta som strålar ner i skinkorna, benen och upp i ryggen, på båda sidor samtidigt. Men detta är inte alls samma sak som jag fått nu känner jag.

Fick råd av sjukvårdsrådgivningen att ta anti inflammatorisk medicin 2-3 ggr per dag iom att det oftast tydligen handlar om en infektion vid ischiasnerven so orsakar problemen.

Har testat ta antiinflammatoriskt och det känns en aning bättre när man är i sittande eller liggande läge. Försöker man stå eller gå så är det lika dant igen. Det ända är att magen inte klarar av tabletterna så kan inte ta 2 el 3 per dag. Men hoppas det ska kunna vända snart.

Annars är det väl nästa steg en Naprapat, antar jag. *Brrr* är ju lite allergiskt mot två yrkesgrupper inom vården och det är just Naprapater och Kiropraktorer! Men min kropp och problem efter olyckan så jublar jag ej för att kontakta ngn sån.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.