Nangijala

Nangijala

1 års BVC besök

InezPosted by Caroline 06 Feb, 2009 00:29:50

Idag har vi vart på 1 års besök på BVC med läkarundersökning, vaccination och allt vad det innebär. Allt var bara bra och som vanligt så brydde sig inte Inez ett enda skvatt om att få spruta och grejjor.

Men hon var så trött så att ögonen höll på att ramla ihop innan vi kom ut till bilen... 13.45 var vi där och de var försenade så vi fick inte komma in för ens 14.05 och det är mitt i hennes sovperiod.

Åkte hem med Inez till pappa för han slutade tidigare idag och efter det tog jag en sväng över till Linda på lite kaffe, mat mm *s*. Skönt att komma utanför väggarna då jag inte vart det sen i måndags.

Mått lite risigt efter behandlingen hos Ronnie. Men det är ju vanligt att man gör efter besök hos naprapater/kiropraktorer. Jag har haft en rackarns huvudvärk som inte gett med sig har fortfarande lite kvar men börjar ge sig nu. Sen har man vart yr i bollen, trött, och framför allt ÖÖÖÖM efter knådandet *s*. (Men ryggvärken har vart bortblåst...)

Därför det inte blivit mycket bloggande de sista dagarna då skallebanken gjort att man dragit sig till mörkret i stället för skarp ljus dataskärm... Men men mår hellre så här än att ha ont i ryggen...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.