Nangijala

Nangijala

Om möblering

Dagliga tingPosted by Caroline 09 Feb, 2009 17:19:02

Idag har A möblerat om i sovrummet så nu äntligen har vi fått tillbaka sängen där den ska stå och betydligt bättre ordning blev det.

Har haft den mot en vägg en liten stund bara för att Inez sov hos mig på morgonen efter pappa har gått till jobbet. Bara för att hon inte skulle ramla ur så vände vi sängen och sen la ja mig ytterst.

Men nu för tiden vill hon inte sova i sängen alls längre utan bara busa i den när hon är vaken. Bara barnvagnen och sin säng som duger...

Sen har det tvättats en hel del men nu är tvättstället fullt och hälften av tvätten tvättad. Trökigt att man inte kan tvätta allt, man känner av att man inte har någon torktummlare. Handdukar tar ju hur mycket plats som hellst, har nog 2 maskiner sånt ligger kvar otvättat och sen barnkläder. Så blir morgondagens projekt att tvätta en del av det.

Nu blir kvälls sysselsättningen att frosta av frysen. Gäller att passa på nu medans det är kyla ute. Så har just ställt ut allt som var i frysen på altan och nu ställt in varmvatten i frysen så den börjar tina av.

Kommer väl an bli en nattprojekt men behöver göras. Tråkigt att det tar så lång tid bara att få upp kylan ingen, innan man kan stoppa in maten igen.

Nehej nu blir det att ta hand om frysen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.