Nangijala

Nangijala

Åkte till Janne

Dagliga tingPosted by Caroline 02 Mar, 2009 23:52:37

Onsdag den 18 februari

I morse hade jag en skallebank utan dess like... Det är typiskt, bara för att jag skulle åka bort. Kände att den kom redan på natten vid halv tre, började dunka på ordentligt redan då. Tog tablett mot det när jag gick upp (och slå på häcken!) den hjälpte, nästan som man skulle köpt sig en triss lott *s*.

Skönt att det lättade i huvudet så jag lyckades packa ner nästan allt, slirade lite i pallet så duschtvål och hårschampo stod kvar på köksbänken här hemma *s*... Brukar ju aldrig packa det det kvällen innan eftersom man oftast vill duscha på morgonen innan man åker. Aja tur man känner sig som hemma hos Janne så är aldrig något problem om man glömmer något.

Kom till sist iväg och det var kanonfina vägar, torra vägbanor och inge halt så resan gick bra, gick och ligga på den hastighet som var skyltat.

Tog inte lång stund från jag kommit så hade Kicki lagat god mat och efter man ätit så blev det jäsa i soffan.

Efter en stunds vila på maten försökte vi gnugga våra geniknölar över lite dataproblem. Men isåg att det tar vi sen *s*. Blev inte så mycket gjort den eftermiddagen tog det mest lugnt och umgicks, för de kändes som ett decennium sen vi träffades. *s*

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.