Nangijala

Nangijala

Inez sjuk

InezPosted by Caroline 07 Mar, 2009 22:51:03

Igår så åkte jag och Inez ut till mormor och morfar då mormor skulle trimma Nancy och Grim. Så vi passade på att åka ut och hälsa på Raija och vovvarna.

Jag och Raija har försökt att ses länge nu men vi är ju lite "sjuklingar" hon och ja så antingen är jag dålig eller så är Raija lite risig. Så vissa perioder så har vi ständigt otur att det växlar mellan henne och mig så det tar evigheter innan man kan ses.

Vi åkte hem vid 18 taget och då mådde Inez fortfarande bara bra. Vi märkte ingenting på hela kvällen. Vi nattade henne vid 19 och hon somnade som en stock, trött efter dagen då hon inte sovit någon tupplur under dagen.

När kl va 22.30 och jag precis satt mig vid burken, tänkte lägga ut bilder på Carrai temat och sen skriva lite. Då började hon illskrika, inte vanligt skrik utan mer panik skrik så upp med henne ur sängen och hon kräktes upp en massa slem och mat.

Tog jätte lång tid innan hon lugnade ner sig, så tog med henne ner igen och satt oss i soffan och försökte mysa lite. Tog tempen och då hade hon 39,8 i feber från ingenstans.

Så gav henne alvedon och sen gick vi upp och lade oss, hon fick sova med oss. Hon somnade snart nog faktiskt. Vanligt vis är det omöjligt att ha henne sovande hos oss då hon stör sig på oss och sover ingenting. Men nu var hon verkligen utslagen.

I morse hade hon 39,2 i feber kl.7. Efter de så trappade bara febern upp, hon blev bara varmare och varmare trots hon fick alvedon efter jag tagit tempen på morgonen.

På dagen idag (lördag) har hon haft 40,3 vid 13 taget och sen 40,7 vid 18 taget. Men denna gång tog alvedonen ner febern till 40,0 iaf. Trodde faktiskt att alvedonen skulle ta ner febern mer men tydligen inte.

Så dagen har bestått i att ha inez sovande på magen/bröstkorgen hela dagen men så är det när man är sjuk och vill ha närhet. Då var hon lugn och halvsov.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Caroline 09 Mar, 2009 15:03:09

Jo de får ju oftast hög feber. Men den vill inte ge sig och jag tycker inte febernedsättande heller. Men håller den sig i 3 dagar får man kontakta läkare iom att febernedsättande inte hjälper.

Posted by Raija 08 Mar, 2009 08:06:27

Oj....stackarn.....hoppas febern ger sig snabbt. Barn har ju en förmåga att få jättehög feber, fast det är läbbigt.