Nangijala

Nangijala

Melodifestival skräp!

Dagliga tingPosted by Caroline 14 Mar, 2009 21:25:32

Dagen har mest bestått av ligga, då jag knappt kan sitta eller gå efter en mindre olycka i går kväll. Fick ordentligt med smällar i ryggen, nacken och ena armen och axeln.

Inez mår lite bättre, det rätar på sig iaf. Var iväg med henne till VC i fredags för att göra en koll hur det verkligen låg till men de hittade ej något, så nu verkar det vara mest att hon ska piggna till efter all feber.

Viktor kom hem till oss efter 15.30, han ska sova över tills i morgon. Så det har blivit mycket xbox ikväll. Bilspel för hela slanten. Mest Viktor och Anders som spelat för jag blir åksjuk av att spela och min ögon pallar inte det där riktigt.

Väntar tills jag får mina glasögon, tror det kommer bli mycket bättre med ögonen då. Så hoppas de kommit på onsdag så kan jag hämta ut dem samtidigt som jag ska till läkaren på dagen.

Melodifestivalen stå på men det är så fruktansvärt sunkigt dåligt så man skämms ju över att bo i detta land! Vilka skitbidrag, helt otroligt. Ännu värre med den där fågelskrämman till så kallad programledare som mest gapar och skriker hela tiden. Vore ju intressant att få höra henne prata normalt någon gång.

Det blir bara värre och värre för varje år som går...

Ne nu ska jag ta och lägga mig ner ordentligt igen.

Ha en fin kväll nu alla där ute!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linda 15 Mar, 2009 11:13:20

Hello.... hoppas ni mår bättre.

Ja du melodifestivalen är ju ett kapitel för sig ju, men jag tycker ändå det är synd att inte af ugglas vann hahah hade varit skit skoj att se hur det gått för henne i stora finalen ju :P hahah

ha en toppen dag!

Kramar från oss