Nangijala

Nangijala

Årets första fina vårdag

InezPosted by Caroline 16 Mar, 2009 14:22:40

Igår var nog den först riktigt kanonfina och sjöna vårdagen i år, iaf här där vi bor.

Blev en skön sovmorgon här igår och sen frukost *ler* men de säger ju "bättre sent än aldrig". Inez åt för första ggn en hel macka med leverpastej och en yogurt till frukost. Har aldrig gett henne mackor innan, men det var tydligen jättegott.

Tror det rätat på sig ordentligt nu efter hon var sjuk. Matlusten har kommit tillbaka och hon äter och mumsar i sig allt som vanligt igen.

Efter frukosten blev det lite vårstädning av balkongen. Sopade bort lite löv och skräp som samlats under vintern. Golvet var inte vacker, behövs verkligen vårskuras sen i april och oljas in igen. Inez vart alldelens svart på knäna efter att krypit runt där ute. Hon blev helt tokig när hon fick krypa runt och hojta på hundarna och leka med sina bollar. Bilder kommer i ett nytt inlägg.

Var riktigt skönt så tvingade ut mig själv med min blåslagna onda kropp, Viktor, Gubben och hundar på promenad. Tur man har barnvagnen att hålla sig i, annars hade de aldrig gått att gå ut på promenad.

Inez får åka barnvagn till hon är 5 år tror jag *skrattar*, för den är perfekt för min rygg. Utan den kan jag inte gå någon jättelång sträcka ute innan ryggen är totalt paj.

Nedå det ska hon slippa, jag hoppas snart på svar från Ryggkliniken i Strängnäs på min MRT jag gjorde. Då man kanske kan få någon diagnos eller åtminstode veta hur det står till i ryggen. Jag kommer förmodligen aldrig få göra en operation om det skulle behövas. Men kan ju iaf få bilder så naprapaten kan få se hur det ser ut i ryggen så jag kanske kan få lite hjälp av honom iaf.

Efter vi kom hem från promenaden var alla hungriga så blev Mexicana till mat som Viktor alltid har högst på matsedeln när han är hos oss. Det var gott och alla blev som slöa soffpotatisar efter vi ätit.

Då blev det xbox, men inte spela... Ne herrarna fick för sig att det skulle göra allt för att försöka krascha varandras bilar i stället. Så de satt och grejjade och hade sig för att mejja ner varann. Men det lyckades tydligen inte köra sönder bilarna totalt som de ville så till sist gick det väl över till det man brukar göra med ett bildspel dvs köra bil *s*.

Kvällen blev lugn då Inez somnade vid 19, helt utslagen av trötthet. Hon har grejjar och farit runt på golvet hela dagen. Inte brytt sig ett dugg om oss eller viktors xbox med sladdar. Jag trodde hon skulle vara och pillra på det men inte.

Sedan vid 21 satt jag mig och uppdaterade mors hemsida och allt gick ju kanon tills jag skulle ha upp det på servern då mitt FTP program hade säckat ihop... Så fick leta länge innan jag hittade ett nytt för att få upp hemsidan. Så till sist vid 01 någon gång inatt fick ja upp den... Där av ingen uppdatering i bloggen igår, orkade inte efter det.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.